Aanbod

Aanbod

Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u én met elkaar aan verbeteringen en oplossingen. Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Charim Vitaal is werkzaam in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist, Woudenberg en omgeving. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis.

Hebt u problemen gekregen met bewegen of het aannemen van een juiste houding dan kan de fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om de dagelijkse dingen, zoals het huishouden of persoonlijke verzorging, in de eigen omgeving te blijven doen. De logopedist behandelt u bij taal-, ademhaling-, spraak en slikproblemen. De diëtist kan u adviseren rondom alle voedings- en dieetvragen.
 
Complete zorg
De therapeuten van Charim Vitaal kijken verder. Hebt u bijvoorbeeld zorg thuis nodig, dan kan dit snel geregeld worden dankzij de samenwerking met Charim zorg aan huis. Ook verwijzen de therapeuten u graag verder als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van maaltijdbezorging of personenalarmering.
 
Specialistische zorg bij de ziekte van Parkinson
Charim Vitaal is aangesloten bij ParkinsonNet, waardoor de behandelaars specialistische kennis hebben op het gebied van Parkinson. Charim Vitaal werkt hiervoor nauw samen met betrokken specialisten. 
 
Is de behandeling of zorg niet naar wens?
Van onze medewerkers mag u verwachten dat zij hun werk op deskundige wijze en zo goed mogelijk doen. Maar overal waar mensen werken, worden fouten gemaakt en kunnen misverstanden ontstaan in het onderlinge contact. Ook bij Charim. Omdat wij zorgvuldig willen omgaan met klachten, is er een reglement opgesteld. Meer hierover leest u op de pagina klachten of bel met onze klantenservice: 0800 0711.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht