Over Charim Vitaal

Een team van deskundigen biedt multidisciplinaire zorg en werkt nauw samen met u én met elkaar aan verbeteringen en oplossingen. Charim Vitaal is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg. Charim Vitaal is werkzaam in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist, Woudenberg en omgeving. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis.

Totaalzorg

Hebt u problemen gekregen met bewegen of het aannemen van een juiste houding dan kan de fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om de dagelijkse dingen, zoals het huishouden of persoonlijke verzorging, in de eigen omgeving te blijven doen. De logopedist behandelt u bij taal-, ademhaling-, spraak en slikproblemen. De diëtist kan u adviseren rondom alle voedings- en dieetvragen.

Samenwerken

De therapeuten van Charim Vitaal kijken verder. Hebt u bijvoorbeeld zorg thuis nodig, dan kan dit snel geregeld worden dankzij de samenwerking met Charim zorg aan huis. Ook verwijzen de therapeuten u graag verder als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van maaltijdbezorging of personenalarmering.